Apartament 15

PREȚ: 70000€ + TVA
Disponibilitate: Disponibil

Caracteristici

Suprafață construita: 55 mpSuprafață utilă: 70 mpSuprafață balcon/ curte: 23 mp
Nr. camere: 2Nr. bai: 1Etaj: 2

Descriere

Descoperă rafinamentul la Xenero Residence, Mamaia Sat! Un apartament cu 2 camere, terasă generoasă și compartimentare decomandată, inclusiv bucătăria închisă, te așteaptă într-o locație deosebită, pe strada M17, în apropierea lacului Siutghiol.

Ansamblul cu 2 blocuri D+P+5 redefinește standardul de locuire, oferind un stil de viață contemporan și rafinat. Apartamentul, situat la etajul 2 în blocul C1, dispune de 55 mp construiți, cu o suprafață utilă de 70 mp, inclusiv un balcon generos de 23 mp.

Beneficiază de intimitate și funcționalitate cu bucătăria închisă, integrată perfect în amenajarea apartamentului. Cu o terasă de 23 mp, poți să-ți transformi fiecare zi într-o experiență relaxantă și plăcută.

Xenero Residence te întâmpină cu piscină, loc de joacă pentru copii, cea mai generoasă parcare subterană din Mamaia, parcare exterioară, restaurant sau supermarket. Compartimentarea decomandată oferă flexibilitate și confort, asigurând un spațiu bine organizat și luminos.

Acest apartament este o oportunitate de a trăi în confort și eleganță, într-un cadru de excepție. Contactează-ne acum pentru o vizionare la Xenero Residence și începe următorul capitol al vieții tale!

Predare Iunie 2024

Galerie