Apartament 16

PREȚ: 70000€ + TVA
Disponibilitate: Disponibil

Caracteristici

Suprafață construita: 55 mpSuprafață utilă: 69 mpSuprafață balcon/ curte: 22 mp
Nr. camere: 2Nr. bai: 1Etaj: 2

Descriere

Oază de Confort și Eleganță la Doar Câțiva Pași de Plajă

Vă invităm să descoperiți o oportunitate unică de a vă transforma visul de locuință în realitate! Prezentăm un apartament cu 2 camere, decomandat, ce se desfășoară printr-un design modern și funcțional. Această bijuterie urbană vine cu un plus de rafinament sub forma unei terase generoase de 22 mp, unde vă puteți bucura de razele soarelui sau să organizați momente de relaxare în aer liber.

Priveliștea panoramică și atmosfera prietenoasă vă vor cuceri imediat, iar facilitățile complexului transformă această proprietate într-un adevărat cămin de vis. Cu un acces exclusiv la o piscină elegantă, loc de joacă pentru cei mici și un magazin alimentar convenabil chiar la parterul clădirii, fiecare zi devine o plăcere.

Acest apartament se predă la alb, oferindu-vă o pânză perfectă pentru a vă aduce propriul stil și personalitate în fiecare colț al locuinței. Cu posibilitatea de a fi predat la cheie contra cost, vă oferim libertatea de a vă personaliza spațiul fără nicio bătaie de cap.

Predarea este planificată pentru iunie 2024, oferindu-vă suficient timp pentru a vă organiza și planifica noul capitol din viața dumneavoastră. Actul de a vă muta în acest apartament devine un pas simplu și plin de entuziasm către confortul și luxul pe care vi le doriți.

Nu pierdeți ocazia de a vă asigura un loc în acest colț de rai urban și marin! Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a vă rezerva locul în viitorul dumneavoastră cămin!

Prețul afișat nu include TVA!

Galerie