Apartament 17

PREȚ: 55000€ + TVA
Disponibilitate: Disponibil

Caracteristici

Suprafață construita: 47 mpSuprafață utilă: 46 mpSuprafață balcon/ curte: 7,6 mp
Nr. camere: 2Nr. bai: 1Etaj: 2

Descriere

Descoperiți Confortul de Resort în Propria Locuință – Apartament 2 Camere cu Facilități Excepționale

Vă prezentăm o oportunitate unică de a vă achiziționa un apartament de 2 camere, situat la etajul 2 în blocul C1 al ansamblului rezidențial Xenero Residence. Cu o arhitectură modernă, adaptată celor mai noi tendințe în materie de design și amenajare, acest complex redefinește standardul de confort și stil.

Cu o suprafață construită de 47 mp și o suprafață utilă totală de 46 mp, din care 39 mp reprezintă suprafața utilă interioară, iar restul de 7,6 mp este ocupat de un balcon generos, acest apartament oferă un spațiu bine gândit și bine proporționat, potrivit pentru toate nevoile dumneavoastră.

Complexul Xenero Residence se mândrește cu facilități de resort de top, transformând fiecare zi într-o experiență de vacanță. Beneficiați de o piscină spectaculoasă pentru a vă răcori în zilele călduroase, un loc de joacă special amenajat pentru copii, și, pentru confortul dumneavoastră, cea mai mare parcare subterană din Mamaia Nord

Apartamentul se predă la alb, dându-vă libertatea de a vă personaliza locuința așa cum doriți. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a beneficia de amenajări interioare complete, contra cost, pentru a vă transforma spațiul într-un adevărat cămin de vis.

Prețul afișat nu include TVA!

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare!

Galerie