Apartament nr.2

PREȚ: 75000€ + TVA
Disponibilitate: Disponibil

Caracteristici

Suprafață construita: 55 mpSuprafață utilă: 105,96 mpSuprafață balcon/ curte: 59 mp
Nr. camere: 2Nr. bai: 1Etaj: P

Descriere

Xenero Residence, situat în Mamaia Sat, reprezintă un complex rezidențial modern, format din două blocuri, cu facilități remarcabile pentru o viață confortabilă într-o zonă turistică. Acest ansamblu oferă peste 100 de apartamente, iar un apartament cu 2 camere în blocul C1, situat la parter și cu o grădină proprie, este disponibil pentru vânzare.

Caracteristicile cheie ale acestui proiect rezidențial includ:

  • Design Modern: Xenero Residence adoptă o arhitectură modernă, în pas cu noile tendințe în design și amenajare interioară.
  • Facilități Extensive: Ansamblul dispune de o piscină, un loc de joacă pentru copii, cea mai mare parcare subterană din Mamaia Nord, parcare exterioară, restaurant sau supermarket, oferind o gamă variată de facilități pentru locuitori.
  • Apartamente Personalizabile: Toate apartamentele se predau la stadiul „ALB”, permițând beneficiarilor să-și personalizeze amenajările interioare după propriile preferințe. Există, de asemenea, opțiunea de amenajare interioară completă, contra cost.
  • Dotări de Înaltă Calitate: Apartamentele beneficiază de dotări și finisaje de calitate, inclusiv tâmplărie cu geamuri 4 seasons Low-E, ușă metalică antiefracție, pereți pregătiți pentru vopsea lavabilă, instalații complete (electrică, termică, sanitară), terase amenajate cu sticlă securizată și placate cu gresie de exterior.
  • Siguranță și Monitorizare: Ansamblul este echipat cu interfon și sistem de supraveghere video pentru asigurarea securității locatarilor.
  • Construcție Solidă: Clădirile sunt construite pe cadre de beton cu zidărie din BCA, iar izolația exterioară de 10 cm împreună cu tencuiala decorativă siliconică contribuie la confortul termic al locuințelor.
  • Parcare Generoasă: Cu cea mai mare parcare subterană din Mamaia Nord, Xenero Residence oferă ample opțiuni de parcare pentru locatari.
  • Predare Iunie 2024

Galerie