DESPRE XENERO

Facilități exclusive oferite de XENERO Residence

Suntem o companie cu experiență în domeniul imobiliar, având deja finalizate și vândute în Constanța două clădiri de locuit. Este vorba despre proiectul XENERO Residence Primo, care a beneficiat de succesul preconizat datorită echipei noastre de profesioniști în proiectare, arhitectură și construcții.

În prezent, ne ocupăm de conceperea unei comunități cu peste 100 de apartamente ideale pentru cei care vor să se simtă acasă ca într-o vacanță fără sfârșit. Pe lângă arhitectura modernă, high-end, adaptată noilor tendințe în materie de design și amenajare prin care se remarcă, XENERO Residence Mamaia oferă proprietarilor o experiență inedită, specifică stilului de viață urban de lux, datorată facilităților exclusive. Proiectul nostru are la bază pasiunea pentru construcții, dar și expertiza în domeniu a specialiștilor implicați, alături de care am reușit să transformăm un simplu spațiu de locuit într-un mic paradis urban.

Pentru că prioritatea noastră este să asigurăm locatarilor siguranță și confort, clădirile de locuințe din portofoliul nostru beneficiază de o serie de dotări ultramoderne. Un alt atu care ne poziționează în topul preferințelor celor interesați de achiziționarea unui apartament la mare constă în atenta selecție a materialelor și a finisajelor, precum și a rigurozității în execuția lucrărilor.

XENERO Residence oferă mediul ideal pentru un stil de viață urban și modern, dar totodată relaxat. Investește în confortul tău și alege-ți apartamentul pe care ți-l dorești contactând consilierii din echipa noastră!