Pagină: Politică de confidențialitate

You are here:

Politica de Confidențialitate pentru xeneroresidence.ro

Această Politica de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați site-ul nostru web, xeneroresidence.ro. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege practicile noastre privind informațiile personale.

1. Colectarea Informațiilor

Informații pe care le colectăm:

– Date de Contact: Numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa fizică.

– Informații Demografice: Vârsta, sexul și alte informații demografice relevante.

– Informații de Utilizare: Date despre modul în care interacționați cu site-ul nostru, inclusiv adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și timpul petrecut pe site.

– Informații de Localizare: Informații despre locația dvs., dacă aceasta este necesară pentru a furniza anumite servicii.

2. Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile colectate pentru diverse scopuri, inclusiv:

– Furnizarea Serviciilor noastre: Pentru a administra și gestiona contul dvs., pentru a vă oferi informații despre produsele și serviciile noastre și pentru a răspunde întrebărilor și solicitărilor dvs.

– Comunicări: Pentru a vă trimite notificări, actualizări și materiale promoționale.

– Îmbunătățirea Serviciilor: Pentru a analiza modul în care utilizați site-ul nostru și pentru a îmbunătăți funcționalitatea și conținutul acestuia.

– Securitate: Pentru a detecta, preveni și răspunde la frauda, abuzurile și incidentele de securitate.

3. Dezvăluirea Informațiilor

Nu vindem, nu închiriem și nu partajăm informațiile dvs. personale cu terțe părți, cu excepția cazurilor specifice descrise mai jos:

– Furnizori de Servicii: Putem partaja informațiile dvs. cu furnizori care ne ajută să operăm site-ul nostru sau să furnizăm serviciile noastre.

– Conformitatea Legală: Putem dezvălui informațiile dvs. pentru a respecta legile aplicabile, reglementările, procedurile legale sau solicitările din partea autorităților guvernamentale.

– Protecția Drepturilor: Putem dezvălui informațiile dvs. pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța xeneroresidence.ro, a utilizatorilor noștri sau a altor persoane.

4. Protecția Informațiilor

Luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, pierderii, distrugerii sau alterării. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere prin internet sau de stocare electronică nu este 100% sigură, astfel că nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dvs.

5. Drepturile Dvs.

Aveți dreptul să:

– Accesați informațiile personale pe care le deținem despre dvs.

– Corectați sau actualizați informațiile personale inexacte sau incomplete.

– Solicitați ștergerea informațiilor dvs. personale.

– Restricționați sau obiectați la prelucrarea informațiilor dvs. personale.

– Portabilitatea datelor, adică dreptul de a primi informațiile personale pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat.

6. Modificări la Politica de Confidențialitate

Putem actualiza periodic această Politica de Confidențialitate pentru a reflecta modificările legislative, tehnice sau privind practicile noastre de afaceri. Orice modificări vor fi postate pe site-ul nostru și, dacă sunt semnificative, vă vom notifica prin intermediul informațiilor de contact disponibile.