Pagină: Termeni și Condiții

You are here:

Termeni și Condiții pentru xeneroresidence.ro

Acești Termeni și Condiții („Termenii”) stabilesc termenii legali de utilizare pentru site-ul nostru, xeneroresidence.ro. Prin accesarea și utilizarea site-ului, sunteți de acord cu acești Termeni. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste prevederi înainte de a utiliza website-ul nostru.

1. Acceptarea Termenilor

Accesând și utilizând xeneroresidence.ro, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Modificarea Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment, fără notificare prealabilă. Versiunea actualizată a Termenilor va fi postată pe site-ul nostru și, dacă sunt semnificative, vă vom notifica prin intermediul informațiilor de contact disponibile. Continuarea utilizării site-ului după modificarea Termenilor reprezintă acceptarea acestor modificări.

3. Descrierea Secțiunilor Site-ului

Home

Pagina principală oferă o introducere generală, cele mai recente informații și acces rapid la secțiunile importante ale site-ului.

Proiecte

Secțiunea proiecte este împărțită în două categorii:

– În Construcție: Proiectele care sunt în desfășurare și urmează să fie finalizate.

– Finalizate: Proiectele care au fost completate și sunt disponibile pentru vizionare și achiziție.

Galerie

Secțiunea Galerie conține imagini și videoclipuri ale proiectelor noastre, prezentând detalii despre designul și finisajele de înaltă calitate.

Despre noi

Această secțiune oferă informații despre istoricul, misiunea, valorile și echipa XENERO Development, precum și detalii despre abordarea noastră în realizarea proiectelor imobiliare.

Contact

În această secțiune, utilizatorii pot găsi informațiile necesare pentru a lua legătura cu noi, inclusiv adresa, numărul de telefon și formularul de contact.

4. Proprietate Intelectuală

Conținutul site-ului xeneroresidence.ro, inclusiv textul, grafica, imaginile, videoclipurile, logo-urile și alte materiale, este protejat prin drepturi de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală și este deținut de XENERO Development sau de licențierea corespunzătoare. Utilizarea neautorizată a acestui conținut este strict interzisă.

5. Utilizarea Site-ului

Sunteți de acord să utilizați site-ul xeneroresidence.ro numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul pentru a:

– Trimite sau afișa materiale ilegale, ofensive sau dăunătoare.

– Interfera cu funcționarea site-ului sau cu accesul utilizatorilor săi.

6. Limitarea Răspunderii

XENERO Development nu va fi responsabil pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecvențiale care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a site-ului xeneroresidence.ro, inclusiv, dar nu limitat la, erori, omisiuni, întreruperi, defecte, întârzieri în operare sau transmisie, viruși informatice sau eșecul liniei.

7. Link-uri către Terțe Părți

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri web ale unor terțe părți, care nu sunt deținute sau controlate de XENERO Development. Nu suntem responsabili pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri terțe. Accesarea acestor link-uri se face pe propriul risc.

8. Politica de Confidențialitate

Utilizarea site-ului nostru este supusă Politicii noastre de Confidențialitate, care descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Confidențialitate pentru mai multe detalii.

9. Legea Aplicabilă

Acești Termeni sunt guvernați de legile din România. Orice dispută rezultată din sau în legătură cu acești Termeni va fi soluționată de instanțele competente din România.

Prin utilizarea xeneroresidence.ro, confirmați că ați citit și înțeles acești Termeni și Condiții și sunteți de acord să respectați toate prevederile acestora.