XENERO RESIDENCE EFORIE NORD

Despre

XENERO RESIDENCE EFORIE NORD

Xenero Residence – Eforie NORD este un proiect imobiliar care este situat în cartierul Steaua de Mare, cu acces ușor către plaja, acesta dispune de un design modern cu finisaje premium pe spațiile comune.

Te poți bucura de avantajele unui apartament la mare, poziționat la mai putin de 200 m de Faleza din Eforie Nord, în imediata apropiere a Complex Hotelier Steaua de Mare și Aqvatonic Balneo Spa deschis tot timpul anului.

Venim în întâmpinarea tuturor celor care isi doresc o locuință de vacanta sau pentru investiție la malul marii. Blocul fiind de tipul P+3retras+4, care este compus din 30 de unitati locative și locuri de parcare. Acesta dispune de apartamente cu o camera la parter cu curte proprie, iar la etajele superioare avem cu balcon și terase generoase.
Apartamentele se pot preda la alb sau complet finisate la cheie.
În funcție de valoarea avansului achitat la promisiunea de vânzare se pot asigura anumite facilități sau prețuri preferențiale.

Dezvoltatrul Xenero a simțit potențialul de dezvoltare a zonei de sud al litoralului romanesc și în paralel cu dezvoltarea din Mamaia au demarat și proiectul „Xenero Residence-Eforie Nord”
Alăturate Comunității Xenero și cumpara un apartament pe malul marii în Mamaia sau Eforie Nord

APASĂ PE CORP

apartamente

Descopera complexurile noastre

INTERIOR & EXTERIOR