XENERO RESIDENCE MAMAIA

Despre

XENERO RESIDENCE MAMAIA

Acasă se poate transforma în cea mai frumoasă destinație de vacanță dacă alegi unul din cele peste 100 de apartamentele ultramoderne din cadrul complexului nostru.

Îți punem la dispoziție apartamente de 2 sau 3 camere la parter cu curte proprie sau imobile situate la etajele superioare cu balcon și terasă generoasă. Bucură-te de un sejur nelimitat achiziționând o proprietate în XENERO Residence Mamaia, poate cea mai râvnită locație rezidențială din zona litoralului!


Cum arată locuința la care ai visat dintotdeauna? Dacă îți dorești ca aceasta să îmbine stilul de viață confortabil cu facilitățile specifice unei zone turistice, atunci cu siguranță trebuie să descoperi proprietățile din portofoliul nostru! Toate apartamentele din complexul XENERO Residence se predau la alb, ceea ce oferă posibilitatea de personalizare în funcție de preferințele fiecăruia dintre beneficiari.

Există, însă și posibilitatea amenajării interioare complete, contra cost, de aceea poți apela la serviciile noastre dacă îți dorești să te bucuri de un nou început alături de o echipă de profesioniști care dau viață locuinței tale de vis.

 

FACILITĂȚI

PARCARE SUBTERANĂ PE TOATĂ SUPRAFAȚA CELOR 2 BLOCURI

PARCARE SUPRATERANĂ

PISCINĂ EXTERIOARĂ

LOC DE JOACĂ PENTRU COPII

supermarket

restaurant

APASĂ PE CORP

apartamente

Descopera complexurile noastre

INTERIOR & EXTERIOR